10/09/2018 02/11/2018 Σαράντα νέοι άνθρωποι, μέλη του ΚΕΘΕΑ «ΗΠΕΙΡΟΣ», οι οποίοι βρίσκονται σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, φιλοξενήθηκαν στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στις Ροβιές της Βορείου Ευβοίας, κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2018, κατόπιν αιτήματος το οποίο είχε υποβληθεί στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο και το περί αυτόν Δ.Σ. του Ιδρύματος αυτού...
10 Σεπτεμβρίου, 2018 - 7:08
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2018 - 14:54

Νέοι από το ΚΕΘΕΑ στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Χαλκίδος

Διαδώστε:
Νέοι από το ΚΕΘΕΑ στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Χαλκίδος

Σαράντα νέοι άνθρωποι, μέλη του ΚΕΘΕΑ «ΗΠΕΙΡΟΣ», οι οποίοι βρίσκονται σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, φιλοξενήθηκαν στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στις Ροβιές της Βορείου Ευβοίας, κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2018, κατόπιν αιτήματος το οποίο είχε υποβληθεί στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο και το περί αυτόν Δ.Σ. του Ιδρύματος αυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας.


Τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν, στα πλαίσια του καθημερινού τους προγράμματος, είχαν και την ευκαιρία να έρχονται σε συχνότατη επικοινωνία με τον Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο, όπως και τον Πρωτοσύγκελλό του, Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και να συζητούν μαζί τους με πνεύμα ελευθερίας και αγάπης.
Ο Σεβασμιώτατος, στη συναναστροφή του με τα παιδιά, διεπίστωσε την φιλότιμη εργασία που επιτελείται στο Κέντρο, ενώ ιδιαιτέρως συγκινήθηκε από το ψυχικό μεγαλείο και την δύναμη των παιδιών, τα οποία αγωνίζονται για να ξεφύγουν από την Κόλαση των Ναρκωτικών.
Όλοι οι φιλοξενηθέντες, πολλές φορές ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη μας και τους συνεργάτες του για την αγάπη τους και την προσφορά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων