07/11/2018 07/11/2018 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Κοινότητα Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, οργανώνει Συνάξεις Νέων, υπό την άμεση ευθύνη του Σεβ. Μητροπολίτου, κ. Νικολάου, ως εξής: 1)  Δύο Κυριακές τον μήνα (ώρα 19:30 – 23:30) θα λειτουργεί Αρχονταρίκι αποκλειστικά για Νέους  (18 – 30 ετών) στον χώρο του παρεκκλησίου τοῦ Αγίου Ραφαήλ,...
07 Νοεμβρίου, 2018 - 10:46

Ο Μεσογαίας Νικόλαος κοντά στη Νεότητα

Διαδώστε:
Ο Μεσογαίας Νικόλαος κοντά στη Νεότητα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Κοινότητα Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, οργανώνει Συνάξεις Νέων, υπό την άμεση ευθύνη του Σεβ. Μητροπολίτου, κ. Νικολάου, ως εξής:

1)  Δύο Κυριακές τον μήνα (ώρα 19:30 – 23:30) θα λειτουργεί Αρχονταρίκι αποκλειστικά για Νέους  (18 – 30 ετών) στον χώρο του παρεκκλησίου τοῦ Αγίου Ραφαήλ, στο Κορωπί.

Στο Αρχονταρίκι οποιοσδήποτε το επιθυμεί, μπορεί να συζητήσει κατ’ ιδίαν με τον Σεβασμιώτατο, εντός του χρονικού πλαισίου λειτουργίας του.

Επιπλέον, από τις 21:30 – 22:30, θα αναπτύσσεται από τον Σεβασμιώτατο θέμα από την επικαιρότητα ή πνευματικού ενδιαφέροντος υπό την οπτική της πίστεως και της Ορθόδοξης Εκκλησίας και θα ακολουθεί συζήτηση.

Στις 22:30 θα γίνεται σύντομο Απόδειπνο στο παρεκκλήσιο.

Στην περίπτωση που εκτάκτως θα απουσιάζει ο Σεβασμιώτατος θα τον αντικαθιστούν εντεταλμένοι ιερείς της Μητροπόλεώς μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων