27/01/2019 27/01/2019 Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας (πλησίον ΗΣΑΠ) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ με τους νέους και τις νέες της Ιεράς Μητροπόλεως. Προσκεκλημένος ομιλητής του Σεβασμιωτάτου θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνος. Προσκαλούνται νέοι, μαθητές,...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2019 - 11:22

Ο Μητρ. Σιγκαπούρης ομιλητής σε Σύναξη Νέων

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Σιγκαπούρης ομιλητής σε Σύναξη Νέων

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας (πλησίον ΗΣΑΠ) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ με τους νέους και τις νέες της Ιεράς Μητροπόλεως. Προσκεκλημένος ομιλητής του Σεβασμιωτάτου θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνος. Προσκαλούνται νέοι, μαθητές, φοιτητές και νέα ζευγάρια να έλθουν κοντά σε αυτή την ξεχωριστή και ευχάριστη συντροφιά πνευματικής συζήτησης και γνωριμίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων