01/12/2018 01/12/2018 Στον  Ι.Ναό Αγ. Θεοδώρων Γαργηττού στον Γέρακα θα πραγματοιηθεί Νεανική Σύναξη τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:00 μ.μ κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει προβολή ταινίας με τίτλο : “Πήγαινε και γίνε αυτό που πίστεψες” H ταινία αυτή αποτελεί μέρος της σημαντικής Σειράς “Δεν είσαι Μόνος”  της κας Μαρίας Χατζημιχάλη-Παπαλιού. Περιγραφή προβολής: “Πήγαινε και γίνε αυτό που πίστεψες”...
Ενορίες :  Ιερός Ναός Αγ. Θεοδώρων Γαργηττού  Γέρακα
01 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:12

“Πήγαινε και γίνε αυτό που πίστεψες” 

Διαδώστε:
“Πήγαινε και γίνε αυτό που πίστεψες” 
Στον  Ι.Ναό Αγ. Θεοδώρων Γαργηττού στον Γέρακα θα πραγματοιηθεί Νεανική Σύναξη τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:00 μ.μ κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει προβολή ταινίας με τίτλο : “Πήγαινε και γίνε αυτό που πίστεψες”
H ταινία αυτή αποτελεί μέρος της σημαντικής Σειράς “Δεν είσαι Μόνος” 

της κας Μαρίας Χατζημιχάλη-Παπαλιού.
Περιγραφή προβολής: “Πήγαινε και γίνε αυτό που πίστεψες” παρακολουθούμε τη διάδοση του Χριστιανισμού, με πρωτεργάτες τους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο, και τις διώξεις που αντιμετώπισαν οι πρώτοι πιστοί τόσο από το παλιό ιερατείο όσο και από την παρακμάζουσα Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Οι Χριστιανοί, λόγω του νέου τρόπου ζωής που εισάγουν, δηλαδή την αγάπη, την αδερφότητα, την ανθρωπιά και την αυτοθυσία, γίνονται εύκολος στόχος σε κάθε κρίση της αυτοκρατορίας και δοκιμάζονται σκληρά απο τους διωγμούς που εξαπολύει εναντίον τους το ρωμαϊκό κράτος. Όμως το νέο ήθος που φέρνει ο Χριστιανισμός και η αποφασιστικότητα των Χριστιανών να πεθάνουν για την πίστη τους, φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Η νέα θρησκεία εξαπλώνεται, με κινητήριο δύναμη την αγάπη, και με τον Μέγα Κωνσταντίνο η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία αποκτά νέα Πρωτεύουσα, την Κωνσταντινούπολη, ανεξιθρησκεία και τον πρώτο Χριστιανό Αυτοκράτορα, ενώ η Ρώμη λίγο αργότερα υποκύπτει στους βαρβάρους μισθοφόρους της.
Η Νεανική Σύναξη και η προβολή ταινίας διοργανώνονται από την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων