29/11/2018 29/11/2018 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 η τέταρτη συνάντηση του Σεμιναρίου Κατηχητών στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ηλιουπόλεως. Εισηγητές ήταν ο π. Βασίλειος Καλλιακμάνης, καθηγητής του τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και ο π. Γεώργιος Μίλκας, συνταξιούχος καθηγητής Θεολόγος και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ευόσμου, οι οποίοι...
29 Νοεμβρίου, 2018 - 14:06

Σεμινάριο Κατηχητών στην Μητρ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Σεμινάριο Κατηχητών στην Μητρ. Νεαπόλεως

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 η τέταρτη συνάντηση του Σεμιναρίου Κατηχητών στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ηλιουπόλεως.

Εισηγητές ήταν ο π. Βασίλειος Καλλιακμάνης, καθηγητής του τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και ο π. Γεώργιος Μίλκας, συνταξιούχος καθηγητής Θεολόγος και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ευόσμου, οι οποίοι ανέπτυξαν τα θέματα «Μυστηριακή ζωή κατηχητών και κατηχουμένων» και «Νέοι, παιδιά και εξομολόγηση» αντίστοιχα.

 

Τις εισηγήσεις ακολούθησαν ερωτήσεις και απορίες των συμμετεχόντων και εποικοδομητική συζήτηση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων