20/11/2018 20/11/2018 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος» το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου, το 5ο διενοριακό σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν πολλοί μαθητές από τις Κατηχητικές Συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία εκτός από το να διαγωνισθούν με ευγενή άμιλλα,...
20 Νοεμβρίου, 2018 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2018 - 14:43

Σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Μητρ. Κίτρους

Διαδώστε:
Σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Μητρ. Κίτρους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος» το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου, το 5ο διενοριακό σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.


Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν πολλοί μαθητές από τις Κατηχητικές Συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία εκτός από το να διαγωνισθούν με ευγενή άμιλλα, να γνωρισθούν και μεταξύ τους αφού ήταν από διάφορες περιοχές του Νομού Πιερίας. Ανεδείχθησαν έξι νικητές, τρεις από την κατηγορία μαθητών Δημοτικού και τρεις Γυμνασίου-Λυκείου.
Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό συμμετοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, ο οποίος παρευρέθηκε στο διαγωνισμό και συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς τους, ενώ οι βραβεύσεις των νικητών θα γίνουν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γραφείου Νεότητας.
Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στον κατηχητή κ. Θεόδωρο Φουντουκίδη, που επιμελήθηκε το πρωτάθλημα, καθώς επίσης και στο Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης, για την πολύτιμη συνεργασία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων