15/11/2018 15/11/2018 Με την χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείου Ελλάδος,  κ. Χρυσοστόμου, από την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 αρχίζουν οι ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ της Ενορίας του Αγ. Ιωάννου Χαλκίδος, για το φετινό έτος 2018-2019, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στο Εκκλησάκι της Αγίας Φωτεινής στη Χαλκίδα (οδ. Μεγάλου Αλεξάνδρου)....
15 Νοεμβρίου, 2018 - 12:27

Συνάξεις νέων στην Αγία Φωτεινή Χαλκίδος

Διαδώστε:
Συνάξεις νέων στην Αγία Φωτεινή Χαλκίδος

Με την χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείου Ελλάδος,  κ. Χρυσοστόμου, από την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 αρχίζουν οι ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ της Ενορίας του Αγ. Ιωάννου Χαλκίδος, για το φετινό έτος 2018-2019, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στο Εκκλησάκι της Αγίας Φωτεινής στη Χαλκίδα (οδ. Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Υπεύθυνος και φέτος, θα είναι ο Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεώς μας π. Φιλόθεος Θεοχάρης.

Σας περιμένουμε, σε όλες τις παραπάνω συνάξεις με πολλή χαρά για να συζητήσουμε και, κατά το ανθρωπίνως δυνατόν, να προσεγγίσουμε την παρουσία του Θεού στη ζωή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων