14/12/2018 14/12/2018 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, η τελευταία συνάντηση του Σεμιναρίου Κατηχητών στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ηλιουπόλεως. Εισηγήτριες ήταν η κυρία Μαρία Μουτρουπίδου, δασκάλα και κατηχήτρια του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου και η πρεσβυτέρα Κυριακή Χατζάκου, Θεολόγος – καθηγήτρια και κατηχήτρια...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 17:02

Σύναξη Κατηχητών στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Σύναξη Κατηχητών στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, η τελευταία συνάντηση του Σεμιναρίου Κατηχητών στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ηλιουπόλεως.

Εισηγήτριες ήταν η κυρία Μαρία Μουτρουπίδου, δασκάλα και κατηχήτρια του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου και η πρεσβυτέρα Κυριακή Χατζάκου, Θεολόγος – καθηγήτρια και κατηχήτρια του Ιερού Καθεδρικού Ναού Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, οι οποίες ανέπτυξαν τα θέματα «Υποδειγματικό Μάθημα Κατήχησης Α’ Βαθμίδας (Δημοτικό)» και «Υποδειγματικό Μάθημα Κατήχησης Γ’ Βαθμίδας (Λύκειο)» αντίστοιχα.

Τις εισηγήσεις ακολούθησαν ερωτήσεις και απορίες των συμμετεχόντων και εποικοδομητική συζήτηση.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος απένειμε τα πιστοποιητικά συμμετοχής σε όσους παρακολούθησαν το εν λόγω σεμινάριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων