19/09/2018 02/11/2018 Κάθε δεκαπενθήμερο και συγκεκριμένα κάθε δεύτερη Παρασκευή οι νέοι και οι νέες της Άρτας, έχουν την δυνατότητα να ανταλλάσσουν γνώμες και να προβληματίζονται πάνω σε σύγχρονα κοινωνικά θέματα έχοντας ως οδηγό τα Θεόπνευστα κείμενα της Αγίας Γραφής  και των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας. Παράλληλα συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται μέσα στο χρόνο όπως ομιλίες,...
19 Σεπτεμβρίου, 2018 - 8:22
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2018 - 14:56

Σύναξη νέων υπό την εποπτεία της Ι.Μ. Άρτης

Διαδώστε:
Σύναξη νέων υπό την εποπτεία της Ι.Μ. Άρτης

Κάθε δεκαπενθήμερο και συγκεκριμένα κάθε δεύτερη Παρασκευή οι νέοι και οι νέες της Άρτας, έχουν την δυνατότητα να ανταλλάσσουν γνώμες και να προβληματίζονται πάνω σε σύγχρονα κοινωνικά θέματα έχοντας ως οδηγό τα Θεόπνευστα κείμενα της Αγίας Γραφής  και των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας.

Παράλληλα συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται μέσα στο χρόνο όπως ομιλίες, προβολές, εκδρομές και δράσεις κοινωνικής προσφοράς. Στη σύναξη συμμετέχουν περίπου 60 νέοι και νέες από 18 ετών και άνω υπό την πατρική φροντίδα και καθοδήγηση του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Θεολόγου Ντούβαλη, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων