19/01/2019 19/01/2019 Με ιδιαίτερη χαρά και ευχάριστη διάθεση, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 το μεσημέρι, τα Κατηχητικά της Ενορίας των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Νέας Αρτάκης, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτά τους, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Προϊστάμενος της Ενορίας Αρχιμ. Στέφανος Καραμούζης, ενώ οι δύο Κατηχήτριες Ιουλία Λάζαρη και Αναστασία Τρικοίλη με πολλή...
19 Ιανουαρίου, 2019 - 15:34

Τα Κατηχητικά Σχολεία Νέας Αρτάκης έκοψαν την πίτα τους

Διαδώστε:
Τα Κατηχητικά Σχολεία Νέας Αρτάκης έκοψαν την πίτα τους

Με ιδιαίτερη χαρά και ευχάριστη διάθεση, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 το μεσημέρι, τα Κατηχητικά της Ενορίας των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Νέας Αρτάκης, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτά τους, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Προϊστάμενος της Ενορίας Αρχιμ. Στέφανος Καραμούζης, ενώ οι δύο Κατηχήτριες Ιουλία Λάζαρη και Αναστασία Τρικοίλη με πολλή αγάπη διηκόνησαν γι’ ακόμη μιά φορά τα μικρά παιδιά, που βρίσκουν αγάπη στην αγκαλιά της Αγίας Εκκλησίας, κάτω από την προστατευτική σκέπη των Αγίων Αποστόλων.

Μετά την Βασιλόπιτα, ο καλός καιρός διευκόλυνε όλους, για να παίξουν διάφορα παιχνίδια στην αυλή της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων