08/01/2019 08/01/2019 Με αφορμή την πρόσφατη μεγάλη γιορτή της ενανθρώπισης Του Χριστού, τα παιδιά των Νεανικών Συντροφιών Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη, συνοδεύομενα από Κατηχητές και τον υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος του Ναού, πραγματοποίησαν επίσκεψη αγάπης στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Λιβαδειάς Βοιωτίας «Αγία Ταβιθά». Φθάνοντας στη Στέγη Αγάπης, τα παιδιά και οι υπεύθυνες, τους υποδέχτηκαν με πολλή χαρά και...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2019 - 15:48

Τα παιδιά του Αγ. Στυλιανού Γκύζη στην “Αγία Ταβιθά”

Διαδώστε:
Τα παιδιά του Αγ. Στυλιανού Γκύζη στην “Αγία Ταβιθά”

Με αφορμή την πρόσφατη μεγάλη γιορτή της ενανθρώπισης Του Χριστού, τα παιδιά των Νεανικών Συντροφιών Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη, συνοδεύομενα από Κατηχητές και τον υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος του Ναού, πραγματοποίησαν επίσκεψη αγάπης στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Λιβαδειάς Βοιωτίας «Αγία Ταβιθά».

Φθάνοντας στη Στέγη Αγάπης, τα παιδιά και οι υπεύθυνες, τους υποδέχτηκαν με πολλή χαρά και αγάπη.

 

 

 

 

Τα παιδιά των Νεανικών Συντροφιών του Ιερού Ναού με την καθοδήγηση των Κατηχητών προετοίμασαν και παρουσίασαν στα παιδιά της Στέγης όμορφο διδακτικό θεατρικό έργο και χριστουγεννιάτικα κάλαντα συνοδεία τρίγωνων και αρμονίου.

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα ανταπέδωσαν με την σειρά τους αντίστοιχα και άλλα τραγούδια με την συνοδεία κιθάρας. Στη συνέχεια, όλα τα παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια.

Φεύγοντας από αυτό το φιλόξενο χώρο, χαρά και ικανοποίηση γέμισαν τις καρδιές όλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων