09/12/2018 09/12/2018 Χριστουγεννιάτικη κατασκήνωση στην πόλη της Λευκάδας θα πραγματοποιηθεί από της 27 έως τις 31 Δεκεμβρίου για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού Σχολείου. Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Μια ακόμη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» πλησιάζει! Για μια ακόμη φορά οι μέρες των Γιορτών μας βρίσκουν στην «Καταφυγή»! Από την Τετάρτη, 27 μέχρι και την Κυριακή,...
09 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2018 - 10:35

Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση στην Μητρ. Λευκάδος

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση στην Μητρ. Λευκάδος

Χριστουγεννιάτικη κατασκήνωση στην πόλη της Λευκάδας θα πραγματοποιηθεί από της 27 έως τις 31 Δεκεμβρίου για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού Σχολείου.

Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Μια ακόμη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» πλησιάζει!

Για μια ακόμη φορά οι μέρες των Γιορτών μας βρίσκουν στην «Καταφυγή»!

Από την Τετάρτη, 27 μέχρι και την Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2018, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, αγόρια και κορίτσια, μπορούν να συναντιούνται καθημερινά από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3.30 το μεσημέρι στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 – έναντι Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, κοντά στην Κεντρική Πλατεία).

Θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη Χριστουγεννιάτικη «Κατασκήνωση στην Πόλη», ένα προσεγμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που διοργανώνεται ξανά με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου και με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών και φοιτητών.

Η ομαδική ζωή, οι λειτουργικές εμπειρίες, οι κατασκευές, το άφθονο παιχνίδι, μια περιπέτεια – έκπληξη και ένα πλήθος δραστηριότητες όμορφες και φροντισμένες μάς φέρνουν σε επαφή με την Ορθόδοξη Πίστη και τη Ρωμαίικη Παράδοσή μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265) ά μ ε σ α λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων