20/11/2018 20/11/2018 Η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Αθηνών διοργανώνει ομιλία με θέμα “Ποια σχέση μπορώ να έχω με την Παναγία;”, με ομιλήτρια την κα Μαρία Τόλλου, δασκάλα, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στον γνωστό χώρο του “Μεγάλου Βασιλείου”, ο οποίος είναι εύκολα προσβάσιμος τόσο με Μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και...
20 Νοεμβρίου, 2018 - 11:47

“Ποια σχέση μπορώ να έχω με την Παναγία;”

Διαδώστε:
“Ποια σχέση μπορώ να έχω με την Παναγία;”

Η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Αθηνών διοργανώνει ομιλία με θέμα “Ποια σχέση μπορώ να έχω με την Παναγία;”, με ομιλήτρια την κα Μαρία Τόλλου, δασκάλα, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στον γνωστό χώρο του “Μεγάλου Βασιλείου”, ο οποίος είναι εύκολα προσβάσιμος τόσο με Μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων