08/06/2019 08/06/2019 Την 34η Εορτή Νεολαίας διοργανώνει κατά το διήμερο 8 και 9 Ιουνίου 2019 στο Βεάκειο Θέατρο η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. Το πρόγραμμα της Εορτής του Σαββάτου περιελάμβανε: Παραδοσιακά Χορευτικά από τους Ιερούς Ναούς Αγίας Παρασκευής και Ζωοδόχου Πηγής Χατζηκυριακείου καθώς και από τους Ι.Ν.Υπαπαντής του Κυρίου,Μεταμορφώσεως του Σωτήρος,Αγίου Παντελεήμονος και Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας Μουσικό αφιέρωμα...
08 Ιουνίου, 2019 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2019 - 21:47

34η Εορτή Νεολαίας στην Ι.Μ. Πειραιώς

Διαδώστε:
34η Εορτή Νεολαίας στην Ι.Μ. Πειραιώς

Την 34η Εορτή Νεολαίας διοργανώνει κατά το διήμερο 8 και 9 Ιουνίου 2019 στο Βεάκειο Θέατρο η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς.

Το πρόγραμμα της Εορτής του Σαββάτου περιελάμβανε: Παραδοσιακά Χορευτικά από τους Ιερούς Ναούς Αγίας Παρασκευής και Ζωοδόχου Πηγής Χατζηκυριακείου καθώς και από τους Ι.Ν.Υπαπαντής του Κυρίου,Μεταμορφώσεως του Σωτήρος,Αγίου Παντελεήμονος και Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας Μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη Μάνο Χατζηδάκη από του Ιερούς Ναούς “Ρόδον το Αμάραντον ,Αγίου Νικολάου.

Η Χορωδία του Ι.Ν Αγίας Μαρίνας Καραβά παρουσίασε τα : Στη πολιτεία τ’ουρανού,Ατενίζω μια Πατρίδα,Σύμψυχοι με την συμμετοχή ζωντανής ορχήστρας.

Πριν το τέλος της σημερινής ημέρας η Θεατρική ομάδα του Ι.Ν Αναλήψεως του Κυρίου Δραπετσώνας παρουσίασε με επιτυχία το “Ζητείται Ψέυτης” του Δημητρίου Ψαθά.

Την Οργάνωση της Εκδήλωσης είχε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Διευθυντής ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ.Π. π.Νήφων Καπογιάννης.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Νόνη Δούνια και ο Δημήτριος Αλφιέρης. Χαιρετισμό απήυθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης/ Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων