17/04/2024 17/04/2024 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον και την Αειφορία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού το Σάββατο, 13 Απριλίου. Το συνέδριο διοργάνωσε το Περιβαλλοντικό Κέντρο της Μητρόπολης με τη συμμετοχή πέραν των τριάντα σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργών Παιδείας και Πολιτισμού Δρ....
17 Απριλίου, 2024 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 12:41

5ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον και την Αειφορία 2024

Διαδώστε:
5ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον και την Αειφορία 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον και την Αειφορία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού το Σάββατο, 13 Απριλίου.

Το συνέδριο διοργάνωσε το Περιβαλλοντικό Κέντρο της Μητρόπολης με τη συμμετοχή πέραν των τριάντα σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργών Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Αθηνάς Μιχαηλίδου και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρίας Παναγιώτου και με τη συνεργασία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κα Αντωνίας Θεοδοσίου.

Κύριος ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο Καθηγητής Δρ Κώστας Καδής, πρώην Υπουργός Παιδείας, Περιβάλλοντος και Υγείας.

Παρών μεταξύ άλλων, ήταν και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΥΚΠΕΕ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων