18/03/2023 06/08/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αργολίδα, μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου, παραβρέθηκε στη Σύναξη Νέων της Ιεράς  Μητροπόλεως. Ο Μητροπολίτης Μάνης παρακολούθησε με θαυμασμό την ομιλία του Μητροπολίτου Αργολίδος και αφού τον ευχαρίστησε μίλησε στους παρευρισκόμενους με λόγια αγάπης.  Οι συνάξεις νέων πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο...
18 Μαρτίου, 2023 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2023 - 1:28

Ο Mητροπολίτης Μάνης στις Νεανικές συνάξεις της Μητροπόλεως Αργολίδος

Διαδώστε:
Ο Mητροπολίτης Μάνης στις Νεανικές συνάξεις της Μητροπόλεως Αργολίδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αργολίδα, μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου, παραβρέθηκε στη Σύναξη Νέων της Ιεράς  Μητροπόλεως.

Ο Μητροπολίτης Μάνης παρακολούθησε με θαυμασμό την ομιλία του Μητροπολίτου Αργολίδος και αφού τον ευχαρίστησε μίλησε στους παρευρισκόμενους με λόγια αγάπης.

 Οι συνάξεις νέων πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο Ναύπλιο στην Αίθουσα Κέντρου Νεότητας της Μητροπόλεως.

 Ομιλητής των συνάξεων είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος ή επίσημος προσκεκλημένος.

Αναπτύσσονται διάφορα θέματα θεολογικού, πνευματικού και κοινωνικού περιεχομένου. Τα Κέντρα Νεότητας στο Ναύπλιο και το Άργος  είναι ένας θεσμός που λειτουργεί στην Μητρόπολη  από τον Οκτώβριο του 2014.

Τα κέντρα είναι εφοδιασμένα με επιτραπέζια παιχνίδια (ομαδικά και ατομικά), με υλικά χειροτεχνίας και εποπτικά μέσα.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων