06/04/2021 06/04/2021 Λόγια καρδιάς από αυτούς που αγάπησαν πολύ την Ελλάδα! Αφιέρωμα σε αυτούς που δεν είδαμε στους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Είναι αυτοί που έλειψαν από τις εορταστικές προβολές των καναλιών αλλά δεν θα σβήσουν ποτέ από τη μνήμη της Ρωμιοσύνης. Είναι αυτοί που μας δείχνουν τον δρόμο. Τα λόγια τους, παρακαταθήκες...
06 Απριλίου, 2021 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2021 - 17:25

Αφιέρωμα σε αυτούς που κάποιοι “ξέχασαν” για τα 200 χρόνια

Διαδώστε:
Αφιέρωμα σε αυτούς που κάποιοι “ξέχασαν” για τα 200 χρόνια

Λόγια καρδιάς από αυτούς που αγάπησαν πολύ την Ελλάδα! Αφιέρωμα σε αυτούς που δεν είδαμε στους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Είναι αυτοί που έλειψαν από τις εορταστικές προβολές των καναλιών αλλά δεν θα σβήσουν ποτέ από τη μνήμη της Ρωμιοσύνης. Είναι αυτοί που μας δείχνουν τον δρόμο. Τα λόγια τους, παρακαταθήκες του Γένους μας!

Παραγωγή: Φως Ζωής – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ xfd.gr

Στο τέλος ακούγεται το ποίημα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη ”Όλα ζητούν την Λευτεριά” σε μουσική Σωτήρη Καραγιώργη και εκτέλεση Γιάννη Κότσιρα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων