04/07/2021 04/07/2021 Ο Ιερός Ναός Αγίου Νείλου του Μυροβλύτου στον Πειραιά τιμά σήμερα, Κυριακή της Σύναξης των Αγιορειτών Πατέρων, τη σπουδαία αγιορείτικη μορφή του Αγίου Νείλου. Εκφράζοντας τον σεβασμό της προς τον Αγιώνυμο και Αγιότοκο Άθωνα, αναδημοσιεύει δύο ηχητικά αφιερώματα σε Αγιορείτες Αγίους, νεότερες σεβάσμιες φυσιογνωμίες του Άθωνα και Αγιορείτικα μοναστήρια.    Τα ηχητικά προέρχονται από την εκπομπή...
04 Ιουλίου, 2021 - 19:49

Αφιέρωμα στο Άγιον Όρος από τη Νεότητα του Αγίου Νείλου Πειραιώς

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στο Άγιον Όρος από τη Νεότητα του Αγίου Νείλου Πειραιώς

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νείλου του Μυροβλύτου στον Πειραιά τιμά σήμερα, Κυριακή της Σύναξης των Αγιορειτών Πατέρων, τη σπουδαία αγιορείτικη μορφή του Αγίου Νείλου. Εκφράζοντας τον σεβασμό της προς τον Αγιώνυμο και Αγιότοκο Άθωνα, αναδημοσιεύει δύο ηχητικά αφιερώματα σε Αγιορείτες Αγίους, νεότερες σεβάσμιες φυσιογνωμίες του Άθωνα και Αγιορείτικα μοναστήρια.

 

Τα ηχητικά προέρχονται από την εκπομπή της Νεότητας της ενορίας “Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες”, η οποία μεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων