30/01/2020 30/01/2020 Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στην προσπάθεια τους να εφαρμόσουν τον λόγο του Κυρίου: «ἠσθένησα καί ἐπισκέψασθέ με». Παρότι περίοδος εξεταστικής, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή φοιτητών, οι οποίοι θυσίασαν λίγο από το χρόνο τους, για να επισκεφθούν τους ασθενείς αδερφούς μας, να τους τραγουδήσουν...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 11:20

Άφησαν για λίγο την Εξεταστική και έδωσαν χαρά στους ασθενείς

Διαδώστε:
Άφησαν για λίγο την Εξεταστική και έδωσαν χαρά στους ασθενείς

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στην προσπάθεια τους να εφαρμόσουν τον λόγο του Κυρίου: «ἠσθένησα καί ἐπισκέψασθέ με». Παρότι περίοδος εξεταστικής, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή φοιτητών, οι οποίοι θυσίασαν λίγο από το χρόνο τους, για να επισκεφθούν τους ασθενείς αδερφούς μας, να τους τραγουδήσουν και να τους δώσουν χαρά.

Οι συνεχείς ευχές που έπαιρναν από τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, τους συγκίνησαν και τους ενίσχυσαν στον αγώνα τους.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: Χ.Φ.Δ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων