07/07/2022 07/07/2022 Ξεκίνησε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος στον Παρνασσό, με την Α΄ κατασκηνωτική περίοδο των κοριτσιών Δημοτικού Σχολείου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος επισκέφθηκε την Κατασκήνωση και τέλεσε Αγιασμό έξω από το Παρεκκλήσιο της Κατασκήνωσης, που είναι αφιερωμένο στους Αγίους Ανδριανό και...
07 Ιουλίου, 2022 - 21:41

Αγιασμός στην κατασκήνωση της Ι.Μ. Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος

Διαδώστε:
Αγιασμός στην κατασκήνωση της Ι.Μ. Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος στον Παρνασσό, με την Α΄ κατασκηνωτική περίοδο των κοριτσιών Δημοτικού Σχολείου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος επισκέφθηκε την Κατασκήνωση και τέλεσε Αγιασμό έξω από το Παρεκκλήσιο της Κατασκήνωσης, που είναι αφιερωμένο στους Αγίους Ανδριανό και Ναταλία.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τα μικρά κορίτσια, τους ανέφερε ότι οι εμπειρίες και τα βιώματα από την κατασκήνωση θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο στη ζωή τους και ευχήθηκε σε όλες τις κατασκηνώτριες και τα στελέχη καλή διαμονή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων