20/10/2022 20/10/2022 Μετά από πρόσκληση του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που εδρεύει στην Ορεστιάδα Σπυρίδωνος Γαλατσίδα, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός,  την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, τέλεσε τον αγιασμό στην υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών. Εκτός του Κοσμήτορος, παρευρέθησαν  ο Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης  Καθηγητής Αθανάσιος  Κυμπάρης,...
20 Οκτωβρίου, 2022 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2022 - 18:09

Αγιασμός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο από τον Διδυμοτείχου Δαμασκηνό

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο από τον Διδυμοτείχου Δαμασκηνό

Μετά από πρόσκληση του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που εδρεύει στην Ορεστιάδα Σπυρίδωνος Γαλατσίδα, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός,  την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, τέλεσε τον αγιασμό στην υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών.

Εκτός του Κοσμήτορος, παρευρέθησαν  ο Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης  Καθηγητής Αθανάσιος  Κυμπάρης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Καθηγητής Γεώργιος Τσαντόπουλος και ο Δήμαρχος Ορεστιάδος Βασίλειος Μαυρίδης, οι οποίοι καλωσόρισαν τους νέους φοιτητές.

Ο ιεράρχης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στους φοιτητές φώτιση Θεού και καλή επιτυχία στις σπουδές τους στους  καθηγητές πρόοδο και περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων