13/03/2019 13/03/2019 Αυτή την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ., η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Αθηνών, μάς προσκαλεί σε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση για ένα νέο αστέρι που έλαμψε στην Εκκλησία μας: τον άγιο Αμφιλόχιο της Πάτμου! Η παρουσίαση θα γίνει από την κα Χρ. Παπαθεοφάνους-Χαβάτζα. Το Εντευκτήριό της ΧΦΔ είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από...
13 Μαρτίου, 2019 - 20:47

Άγιος Αμφιλόχιος Πάτμου: Ένα νέο αστέρι της Εκκλησίας μας

Διαδώστε:
Άγιος Αμφιλόχιος Πάτμου: Ένα νέο αστέρι της Εκκλησίας μας

Αυτή την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ., η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Αθηνών, μάς προσκαλεί σε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση για ένα νέο αστέρι που έλαμψε στην Εκκλησία μας: τον άγιο Αμφιλόχιο της Πάτμου! Η παρουσίαση θα γίνει από την κα Χρ. Παπαθεοφάνους-Χαβάτζα.

Το Εντευκτήριό της ΧΦΔ είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων