25/05/2024 28/05/2024 Όπως έχει καθιερωθεί από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων, ιερά αγρυπνία τελέστηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 υπέρ των μαθητών των διαγωνιζομένων στις πανελλήνιες και προαγωγικές εξετάσεις στον ιστορικό Ιερό Ναό Παναγίας Επισκοπής Θήρας. Τους ύμνους απέδωσαν οι μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής υπό τη διεύθυνση του διευθυντού αυτής. Μετά...
25 Μαΐου, 2024 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 23:15

Αγρυπνία για μαθητές ενόψει εξετάσεων στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκοπής Θήρας

Διαδώστε:
Αγρυπνία για μαθητές ενόψει εξετάσεων στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκοπής Θήρας

Όπως έχει καθιερωθεί από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων, ιερά αγρυπνία τελέστηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 υπέρ των μαθητών των διαγωνιζομένων στις πανελλήνιες και προαγωγικές εξετάσεις στον ιστορικό Ιερό Ναό Παναγίας Επισκοπής Θήρας.

Τους ύμνους απέδωσαν οι μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής υπό τη διεύθυνση του διευθυντού αυτής.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, κατά τη διανομή του αντιδώρου τα αρκετά παιδιά, που συμμετείχαν στην αγρυπνία, έλαβαν μία μικρή ευλογία, μία εικόνα των Τριών Ιεραρχών και ένα στυλό για τις εξετάσεις τους με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Αμφιλοχίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων