12/06/2020 12/06/2020 Οι φετινές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω της πανδημίας. Συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη ανακοίνωσε ότι οι θερινές κατασκηνώσεις αγοριών και κοριτσιών στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Φιλοξενίας Νέων “Το Όραμα” στα Καλάβρυτα λόγω της πανδημίας αναστέλλονται. Η αναστολή λειτουργίας των κατασκηνώσεων πραγματοποιείται στο πλαίσιο των μέτρων των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας...
12 Ιουνίου, 2020 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 11:53

Αναστέλλονται οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Αναστέλλονται οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Καλαβρύτων

Οι φετινές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω της πανδημίας. Συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη ανακοίνωσε ότι οι θερινές κατασκηνώσεις αγοριών και κοριτσιών στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Φιλοξενίας Νέων “Το Όραμα” στα Καλάβρυτα λόγω της πανδημίας αναστέλλονται.

Η αναστολή λειτουργίας των κατασκηνώσεων πραγματοποιείται στο πλαίσιο των μέτρων των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας & Θρησκευμάτων για την προστασία της δημόσιας υγείας εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων