15/07/2021 15/07/2021 Στην επ’ αόριστον αναβολή της 6ης Γιορτής Νεολαίας η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 στην αυλή του Ι. Ναού Αγίας Άννας Κατερίνης, προβαίνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος εξαιτίας έξαρσης κρουσμάτων του κορωνοϊου τις τελευταίες ημέρες. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος αναφέρει: Από το...
15 Ιουλίου, 2021 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2021 - 23:41

Αναβάλλεται η 6η Γιορτή Νεολαίας της Ι.Μ. Κίτρους

Διαδώστε:
Αναβάλλεται η 6η Γιορτή Νεολαίας της Ι.Μ. Κίτρους

Στην επ’ αόριστον αναβολή της 6ης Γιορτής Νεολαίας η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 στην αυλή του Ι. Ναού Αγίας Άννας Κατερίνης, προβαίνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος εξαιτίας έξαρσης κρουσμάτων του κορωνοϊου τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος αναφέρει:

Από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ανακοινώνεται ότι λόγω έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊου τις τελευταίες ημέρες, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τους νέους μας, αναγκαζόμαστε να ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ επ’ αόριστον την προγραμματιζόμενη για την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου, 6η Γιορτή Νεολαίας, στην αυλή του Ι. Ναού Αγίας Άννας Κατερίνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους χορηγούς και τους δεκάδες εθελοντές που πάντα στηρίζουν τη συγκεκριμένη γιορτή μας. Ιδιαίτερα τα μέλη της μπάντας του Ι. Ν. Αγίας Άννης Κατερίνης και της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου. Όλοι υποβλήθηκαν επί σειρά ημερών στον κόπο της προετοιμασίας. Όσες χορηγίες ήδη προσφέρθηκαν θα διατεθούν σε άλλες ανάγκες Καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Γραφείου Νεότητας.

Ευχόμαστε σύντομα να καλυτερεύσουν τα πράγματα και να μπορέσουμε να την πραγματοποιήσουμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων