26/07/2019 26/07/2019 Πλησιάζοντας στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος (6 Αυγούστου, εκάστου έτους), παρακαλουθούμε το επεισόδιο, «Από το τότε, στο τώρα» σε παραγωγή της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, το οποίο αποτελεί το όγδοο της σειράς «Πίσω απ’ την εικόνα» και είναι αφιερωμένο στην Μεταμόρφωση του Κυρίου στο όρος Θαβώρ. Η σειρά «Πίσω απ’ την εικόνα» φέρνει στο επίκεντρο εικονογραφικές παραστάσεις εορτών...
26 Ιουλίου, 2019 - 22:46

«Από το τότε, στο τώρα»: Πλησιάζοντας στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Διαδώστε:
«Από το τότε, στο τώρα»: Πλησιάζοντας στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Πλησιάζοντας στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος (6 Αυγούστου, εκάστου έτους), παρακαλουθούμε το επεισόδιο, «Από το τότε, στο τώρα» σε παραγωγή της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, το οποίο αποτελεί το όγδοο της σειράς «Πίσω απ’ την εικόνα» και είναι αφιερωμένο στην Μεταμόρφωση του Κυρίου στο όρος Θαβώρ.

Η σειρά «Πίσω απ’ την εικόνα» φέρνει στο επίκεντρο εικονογραφικές παραστάσεις εορτών της Εκκλησίας μας και διηγείται με το δικό της τρόπο την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

8. Η Μεταμόρφωση του Κυρίου: Από το τότε στο τώρα from Χ.Φ.Δ. Αθηνών on Vimeo.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων