27/05/2021 27/05/2021 Θα λειτουργήσουν εφέτος οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής. Στις νέες σύγχρονες και άρτιες εγκαταστάσεις στην περιοχή Κρυονερίου Προσκυνητών, σε ένα ειδυλλιακό, παραθαλάσσιο τοπίο τα παιδιά, με την φροντίδα και την ανιδιοτελή προσφορά των στελεχών και των κυριών που διακονούν στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να ψυχαγωγηθούν, να αποκτήσουν νέους...
27 Μαΐου, 2021 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2021 - 18:59

Άρχισαν οι εγγραφές για τις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Μαρωνείας

Διαδώστε:
Άρχισαν οι εγγραφές για τις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Μαρωνείας

Θα λειτουργήσουν εφέτος οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής. Στις νέες σύγχρονες και άρτιες εγκαταστάσεις στην περιοχή Κρυονερίου Προσκυνητών, σε ένα ειδυλλιακό, παραθαλάσσιο τοπίο τα παιδιά, με την φροντίδα και την ανιδιοτελή προσφορά των στελεχών και των κυριών που διακονούν στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να ψυχαγωγηθούν, να αποκτήσουν νέους φίλους, να εξασφαλίσουν μια ευχάριστη και αρμονική κοινωνική συμβίωση και να γνωρίσουν την ομορφιά και το νόημα της χριστιανικής ζωής.

Φέτος θα λειτουργήσουν τέσσερις Κατασκηνωτικές Περίοδοι, ως εξής:

α. Από 1 έως 8 Ιουλίου, για κορίτσια από Γ΄ έως Στ΄ τάξεως Δημοτικού.

β. Από 8 έως 15 Ιουλίου, για κορίτσια από Α΄ τάξεως Γυμνασίου έως Β΄ τάξεως Λυκείου.

γ. Από 15 έως 22 Ιουλίου, για αγόρια από Γ΄ έως Στ΄ τάξεως Δημοτικού.

δ. Από 22 έως 29 Ιουλίου, για αγόρια από Α΄ τάξεως Γυμνασίου έως Β΄ τάξεως Λυκείου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 25-6-2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνωνται για περισσότερες πληροφορίες στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (κ. Χρήστος Οικονόμου και κα Κυριακή Δερμεντζόγλου, Σισμάνογλου 18, τηλ. 2531022642) και στους Εφημερίους των Ενοριών τους.

“Η αγάπη για τα παιδιά, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και η εμπειρία τόσων ετών αποτελούν εχέγγυο για την ασφαλή και ευχάριστη διαμονή των παιδιών στις Κατασκηνώσεις” αναφέρει η Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων