29/05/2020 29/05/2020 Τους νέους και τις νέες θα συναντήσει και πάλι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ σε ζωντανή σύνδεση μέσω του διαδικτύου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουνίου το βράδυ, από τις 22:00 μέχρι τις 23:30 μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος θα συνομιλήσει...
29 Μαΐου, 2020 - 20:27
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2020 - 19:55

Διαδικτυακή Συνάντηση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας με νέους

Διαδώστε:
Διαδικτυακή Συνάντηση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας με νέους

Τους νέους και τις νέες θα συναντήσει και πάλι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ σε ζωντανή σύνδεση μέσω του διαδικτύου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουνίου το βράδυ, από τις 22:00 μέχρι τις 23:30 μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος θα συνομιλήσει με το κοινό και θα δεχθεί ερωτήσεις για όλα τα τρέχοντα εκκλησιαστικά και κοινωνικά θέματα. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν από σήμερα κιόλας να αποστείλουν τις ερωτήσεις τους στο Messenger της σελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως και ο Σεβασμιώτατος θα τα απαντήσει στη διάρκεια της συνάντησης της Δευτέρας.

Πατήστε εδώ για να οδηγηθείτε στη σελίδα στο Facebook.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων