12/10/2020 12/10/2020 Θα λειτουργήσουν και φέτος τα κατηχητικά σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεως παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊου. Η σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως καλεί γονείς, εκπαιδευτικούς και συγγενείς να παροτρύνουν και να οδηγήσουν τα παιδιά στα Κατηχητικά Σχολεία, έτσι ώστε να ζουν το Θεό με χαρά και αισιοδοξία.  “Μέσα στην πρωτόγνωρη κατάσταση...
12 Οκτωβρίου, 2020 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2020 - 11:10

ΔΡΑΜΑ: Η Εκκλησία συγκεντρώνει και φέτος κοντά της τα παιδιά

Διαδώστε:
ΔΡΑΜΑ: Η Εκκλησία συγκεντρώνει και φέτος κοντά της τα παιδιά

Θα λειτουργήσουν και φέτος τα κατηχητικά σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεως παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊου. Η σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως καλεί γονείς, εκπαιδευτικούς και συγγενείς να παροτρύνουν και να οδηγήσουν τα παιδιά στα Κατηχητικά Σχολεία, έτσι ώστε να ζουν το Θεό με χαρά και αισιοδοξία. 

“Μέσα στην πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία ζούμε, η τοπική μας Εκκλησία με τη χάρη του Θεού και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου μας, θα συγκεντρώσει και πάλι κοντά της τα παιδιά της, τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων, για να τους προσφέρει την Αλήθεια, την ελπίδα, την αισιοδοξία που μας χαρίζει ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, τηρώντας τα υφιστάμενα υγιειονομικά μέτρα. Από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου θα αρχίσει η λειτουργία των Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπόλεώς μας σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί. Παρακαλούμε όλους, γονείς, εκπαιδευτικούς, συγγενείς, να παροτρύνετε και να οδηγήσετε τα παιδιά μας στα Κατηχητικά Σχολεία, για να ζουν το Θεό με χαρά και αισιοδοξία”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων