29/10/2022 29/10/2022 Με την Επίσημη Παρέλαση που έγινε στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με τη συμμετοχή και του Κατηχητικού του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου. “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της Μπάντας, τους Σημαιοφόρους και τα μικρά παιδιά του Κατηχητικού μας, για την περηφάνια τους. Τέλος...
29 Οκτωβρίου, 2022 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2022 - 13:48

Δυναμική συμμετοχή του Κατηχητικού του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου στην παρέλαση

Διαδώστε:
Δυναμική συμμετοχή του Κατηχητικού του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου στην παρέλαση

Με την Επίσημη Παρέλαση που έγινε στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με τη συμμετοχή και του Κατηχητικού του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της Μπάντας, τους Σημαιοφόρους και τα μικρά παιδιά του Κατηχητικού μας, για την περηφάνια τους. Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις Κατηχήτριες και στους Κατηχητές μας για τη μεγάλη τους προσφορά στο Κατηχητικό μας και για την πολλή αγάπη τους στα παιδιά του Κατηχητικού μας”, αναφέρει η ενορία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων