20/08/2021 20/08/2021 Το Σάββατο 14 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε ειδικό πρόγραμμα για τα παιδιά (Spiritual Retreat) με θέμα: «Το πρόβλημα των παιδικών αυτοκτονιών στην Κορέα και η αντιμετώπισή του». Η έμφαση δόθηκε στην σωστή επικοινωνία και το άνοιγμα της καρδιάς για εκζήτηση βοήθειας από τον Θεό, την Παναγία και από ανθρώπους εμπιστοσύνης του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος. Με κατάλληλα...
20 Αυγούστου, 2021 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2021 - 12:41

Ειδικό Πρόγραμμα για τα παιδιά στην πόλη Τζεόντζου

Διαδώστε:
Ειδικό Πρόγραμμα για τα παιδιά στην πόλη Τζεόντζου

Το Σάββατο 14 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε ειδικό πρόγραμμα για τα παιδιά (Spiritual Retreat) με θέμα: «Το πρόβλημα των παιδικών αυτοκτονιών στην Κορέα και η αντιμετώπισή του».

Η έμφαση δόθηκε στην σωστή επικοινωνία και το άνοιγμα της καρδιάς για εκζήτηση βοήθειας από τον Θεό, την Παναγία και από ανθρώπους εμπιστοσύνης του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος. Με κατάλληλα παραδείγματα τονίστηκε ότι η ψυχική μοναξιά και η απομόνωση είναι η κυριότερη αιτία, που προκαλεί αδιέξοδα, τα οποία, με την σειρά τους, οδηγούν σε δρόμους αυτοκαταστροφικούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων