17/06/2022 17/06/2022 Με την μέριμνα του Γραφείου Νεότητος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, η εκδήλωση λήξης των Κατηχητικών μαθημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, με υπεύθυνο τον Αρχιμ. π. Στέφανο Σχοινά. Μετά από δύο έτη αναστολής, σχεδόν, των κατηχητικών μαθημάτων, λόγω της πανδημίας, τα παιδιά συγκεντρώθηκαν όλα μαζί στο θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον του Άλσους της Μεσοποταμίας, για...
17 Ιουνίου, 2022 - 19:40

Εκδήλωση λήξης Κατηχητικών μαθημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας

Διαδώστε:
Εκδήλωση λήξης Κατηχητικών μαθημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας

Με την μέριμνα του Γραφείου Νεότητος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, η εκδήλωση λήξης των Κατηχητικών μαθημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, με υπεύθυνο τον Αρχιμ. π. Στέφανο Σχοινά.

Μετά από δύο έτη αναστολής, σχεδόν, των κατηχητικών μαθημάτων, λόγω της πανδημίας, τα παιδιά συγκεντρώθηκαν όλα μαζί στο θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον του Άλσους της Μεσοποταμίας, για να περάσουν μερικές ώρες κοινοτικής, οικογενειακής ζωής.

Μαζί τους ήταν πολλοί Εφημέριοι, οι Κατηχητές και Κατηχήτριες και πολλοί γονείς.

Μετά από τον λόγο του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Καλλινίκου προς τα παιδιά, ακολούθησαν παιχνίδια και αθλοπαιδιές και στο τέλος προσεφέρθηκε φαγητό και κεράσματα.

Τα παιδιά έδωσαν ραντεβού για τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, που θα λειτουργήσουν εφέτος κατά τον μήνα Ιούλιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων