17/05/2023 17/05/2023 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού για το έτος 2022 – 2023. Φέτος, η εκδήλωση περιελάμβανε πρόγραμμα με εύθυμα τραγούδια και ποιήματα γεμάτα πνευματικά και ηθικά διδάγματα με επίκεντρο την εορτή της μητέρας όπου τα μικρά παιδιά προσέφεραν μικρά μπουκέτα λουλουδιών στις μητέρες τους. Στη...
17 Μαΐου, 2023 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 20:18

Εκδήλωση λήξης Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού

Διαδώστε:
Εκδήλωση λήξης Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού για το έτος 2022 – 2023.

Φέτος, η εκδήλωση περιελάμβανε πρόγραμμα με εύθυμα τραγούδια και ποιήματα γεμάτα πνευματικά και ηθικά διδάγματα με επίκεντρο την εορτή της μητέρας όπου τα μικρά παιδιά προσέφεραν μικρά μπουκέτα λουλουδιών στις μητέρες τους.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κλαδίτης αναφερόμενος στην Ενοριακή Νεανική Εστία της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού ως την πρώτη που δημιουργήθηκε με αίτηση του ιδίου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, το 1988 επί πρωτοσυγκελλίας του νυν Μητροπολίτη Γουμενίσσης κ. Δημητρίου.

Στο τέλος, ο υπεύθυνος της Νεανικής Εστίας, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Χριστοδούλου, έδωσε το έναυσμα για το ψυχαγωγικό μέρος του προγράμματος.

Τα παιδιά έπαιξαν σε περισσότερα από δέκα παιχνίδια που είχαν στηθεί στο προαύλιο του Ναού και αποχώρησαν με πολλά χαμόγελα και την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων