14/09/2020 14/09/2020 Το Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι και κατά τα νέα περίοδο δράσεων και λειτουργίας του Πολυκέντρου (2020-2021) θα λειτουργήσουν Τμήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στους οργανωμένους χώρους του. Τα Τμήματα αφορούν μαθητές Δημοτικού. Μέσα από την θεωρία αλλά και χρησιμοποιώντας κατασκευές δίδεται η δυνατότητα στα παιδιά διαμόρφωσης και προγραμματισμού των κατασκευών....
14 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2020 - 21:13

Εκπαιδευτική Ρομποτική στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο

Διαδώστε:
Εκπαιδευτική Ρομποτική στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο

Το Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι και κατά τα νέα περίοδο δράσεων και λειτουργίας του Πολυκέντρου (2020-2021) θα λειτουργήσουν Τμήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στους οργανωμένους χώρους του. Τα Τμήματα αφορούν μαθητές Δημοτικού. Μέσα από την θεωρία αλλά και χρησιμοποιώντας κατασκευές δίδεται η δυνατότητα στα παιδιά διαμόρφωσης και προγραμματισμού των κατασκευών. Χρησιμοποιώντας την Ρομποτική οι μαθητές εξοικειώνονται με τις επιστήμες, επιτυγχάνεται η ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσεται η ομαδικότητα και η συνεργασία. Διδάσκει ο πιστοποιημένος Καθηγητής Ρομποτικής κ. Στέλιος Μανιουδάκης.

Άμα το πέρας παρακολουθήσεως 20 μαθημάτων παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε διαδικασία πιστοποίησης. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες-Εγγραφές: Τηλ.28220-24148, email:[email protected] (καθημερινά από 2.00μ.μ.-21.00μ.μ.). Υπεύθυνος κος Άρης Ξανθουδάκης.

Το Πολύκεντρο τηρεί και λαμβάνέι όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και πρόληψης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου εκφράζει, εκ μέρους του Δ.Σ., ευγνώμονες ευχαριστίες προς το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» δια την ευγενή χορηγία των κατασκευών Ρομποτικής, χωρίς τις οποίες δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η δράση αυτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων