02/07/2020 02/07/2020 Ολοκληρώθηκε η εκπομπή “Be the Bee” για τα παιδιά της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για την φετινή χρονιά με ένα ιδιαίτερο θέμα να απασχολεί το τελευταίο επεισόδιο. Συγκεκριμένα ο τίτλος του επεισοδίου είναι “Έχει ο Θεός ένα σχέδιο για σένα;”. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση για το τελευταίο επεισόδιο, τα νεαρά παιδιά ζουν μια ζωή γεμάτη...
02 Ιουλίου, 2020 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2020 - 12:05

Εκπομπή για παιδιά από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Διαδώστε:
Εκπομπή για παιδιά από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Ολοκληρώθηκε η εκπομπή “Be the Bee” για τα παιδιά της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για την φετινή χρονιά με ένα ιδιαίτερο θέμα να απασχολεί το τελευταίο επεισόδιο. Συγκεκριμένα ο τίτλος του επεισοδίου είναι “Έχει ο Θεός ένα σχέδιο για σένα;”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση για το τελευταίο επεισόδιο, τα νεαρά παιδιά ζουν μια ζωή γεμάτη από πίεση όπως να πάρουν τους καλύτερους βαθμούς, να μπουν στο σωστό σχολείο κλπ. Δυστυχώς η πίεση αυτή συνεχίζεται και στην ενηλικίωση. Είμαστε συνεχώς πιεσμένοι να παρουσιάζουμε έργο, ορισμένες φορές ορίζουμε τους εαυτούς μας, την αξία μας ως ανθρώπους, από αυτό που έχουμε κάνει.

Στην Εκκλησία προσφέρεται ένα διαφορετικό όραμα. Η ζωή είναι κάτι περισσότερο από το να πάρει τους καλύτερους βαθμούς και να κερδίσει τα περισσότερα χρήματα, η ζωή έχει να κάνει με την ανταπόκριση στο κάλεσμα του Θεού.

Στο φινάλε της σεζόν της εκπομπής του “Be the Bee” από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, ο Στιβ συνοδεύεται από την Άννα Κάρο για να διερευνήσει πώς μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλει ο Θεός για εμάς. Παίρνοντας έμπνευση από τα μαθήματα που διδάσκονται κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρινού προγράμματος που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους μαθητές να αποφασίσουν την κατάλληλη καριέρα για εκείνους.

Παρακολουθήστε την εκπομπή: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων