11/02/2019 11/02/2019 Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019  με την Χάρη του Θεού, και την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Λέρου και Καλύμνου κ.κ.Παϊσίου, την αγάπη των κατηχητριών και κατηχητών,  τα Κατηχητικά  σχολεία  πραγματοποίησαν εκδρομή στην Κάλυμνο. Τα παιδιά έπαιξαν χαρούμενα συνεχώς και διασκεδάζοντας τα ωραιότατα παιχνίδια που οργάνωσαν οι Κατηχήτριες και Κατηχητές. Πρέπει να σημειώσουμε πως η προσέλευση...
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2019 - 21:31

Εξόρμηση των κατηχητικών σχολείων Καλύμνου

Διαδώστε:
Εξόρμηση των κατηχητικών σχολείων Καλύμνου

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019  με την Χάρη του Θεού, και την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Λέρου και Καλύμνου κ.κ.Παϊσίου, την αγάπη των κατηχητριών και κατηχητών,  τα Κατηχητικά  σχολεία  πραγματοποίησαν εκδρομή στην Κάλυμνο.

Τα παιδιά έπαιξαν χαρούμενα συνεχώς και διασκεδάζοντας τα ωραιότατα παιχνίδια που οργάνωσαν οι Κατηχήτριες και Κατηχητές.

Πρέπει να σημειώσουμε πως η προσέλευση των παιδιών  φέτος στα Κατηχητικά της Μητροπόλεώς είναι αρκετά ελπιδοφόρα, δίνοντας έτσι δύναμη και κουράγιο σε όλα τα στελέχη της να συνεχίζουν με θυσιαστική αγάπη το θεάρεστο αυτό έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων