17/05/2023 17/05/2023 Με μία εκδρομή προσκύνημα στην Ιστορία και την Ορθοδοξία έληξαν οι φετινές συναντήσεις των κατηχητικών ομάδων της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών. Τα παιδιά όλων των ηλικιών επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και τα δύο μουσεία της. Μέσα από την εμπεριστατωμένη ξενάγηση και τα εκθέματα η Ιστορία έκανε το θαύμα της, καθώς οι μαθητές είχαν την...
17 Μαΐου, 2023 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 8:51

Έληξαν οι φετινές συναντήσεις των κατηχητικών ομάδων της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών

Διαδώστε:
Έληξαν οι φετινές συναντήσεις των κατηχητικών ομάδων της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών

Με μία εκδρομή προσκύνημα στην Ιστορία και την Ορθοδοξία έληξαν οι φετινές συναντήσεις των κατηχητικών ομάδων της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών. Τα παιδιά όλων των ηλικιών επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και τα δύο μουσεία της.

Μέσα από την εμπεριστατωμένη ξενάγηση και τα εκθέματα η Ιστορία έκανε το θαύμα της, καθώς οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν για παραδόσεις ονομάτων και συμβόλων.

Ακολούθως, η επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά πλημμύρισε τις ψυχές από ευχαριστία και δοξολογία προς τον πανίερο πρόσωπο της Μάνας του Θεού. “Προσκυνήσαμε, ψάλλαμε, προσευχηθήκαμε, παίξαμε, χαρήκαμε, γελάσαμε, μέσα στην φιλόξενη αγκαλιά Της. Αυτός ήταν και ο καλύτερος επίλογος για την φετινή χρονιά που την είχαμε αφιερώσει σε Αυτήν, εξαιτίας της έλευσης της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας στην πόλη των Γρεβενών”, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων