12/11/2019 12/11/2019 Εκείνο το απόγευμα ήταν αφιερωμένο στην ΑΓΑΠΗ! “Όλες μαζί επισκεφθήκαμε το νοσοκομείο Παίδων” γράφει η ανταπόκριση των φοιτητριών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών. “Σκοπός μας να τραγουδήσουμε και να προσφέρουμε δωράκια στα παιδιά του νοσοκομείου. Να δώσουμε χαρά σε αυτά τα όμορφα παιδικά προσωπάκια. Όμως, το καλύτερο δώρο το πήραμε εμείς και ήταν … το...
12 Νοεμβρίου, 2019 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2019 - 21:50

Ένα απόγευμα αγάπης στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”

Διαδώστε:
Ένα απόγευμα αγάπης στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”

Εκείνο το απόγευμα ήταν αφιερωμένο στην ΑΓΑΠΗ!

“Όλες μαζί επισκεφθήκαμε το νοσοκομείο Παίδων” γράφει η ανταπόκριση των φοιτητριών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών. “Σκοπός μας να τραγουδήσουμε και να προσφέρουμε δωράκια στα παιδιά του νοσοκομείου. Να δώσουμε χαρά σε αυτά τα όμορφα παιδικά προσωπάκια. Όμως, το καλύτερο δώρο το πήραμε εμείς και ήταν … το χαμόγελό τους που έκρυβε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι ένα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ! Γυρίσαμε τις κλινικές μία μία με μπόλικα μπαλόνια, δώρα, δυό κιθάρες, με πολλή όρεξη για τραγούδι και ένα χαμόγελο αυθόρμητο που μας το έφερε η συγκίνηση και η χαρά των ανθρώπων που τραγουδούσαν μαζί μας!”.

“Μέσα από αυτές τις απλές καθημερινές ανθρώπινες πράξεις, παίρνουμε δύναμη όλοι, και οι δυο πλευρές. Οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς τους δέχονται τη στοργή, την ενίσχυση, την ελπίδα και τη δύναμη να αντιμετωπίσουν τις δοκιμασίες που επιτρέπει ο Θεός στη ζωή τους, και η δική μας ψυχή γεμίζει από χαρά και ευλογία δοξάζοντας το Θεό που μας μεταγγίζει την Αγάπη Του!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ xfd.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων