31/08/2021 31/08/2021 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως που βρίσκονται στο όρος του Φαρμακά στην ορεινή Αργολίδα επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Χτισμένες σε υψόμετρο 1050 μ. μέσα σ’ ένα θαυμάσιο ελατοδάσος, οι κατασκηνώσεις ανακαινίζονται με τις εργασίες να ολοκληρώνονται προκειμένου το επόμενο καλοκαίρι να υποδεχθούν τα παιδιά της Αργολίδας. Με την...
31 Αυγούστου, 2021 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2021 - 13:26

Ένα έργο για τα παιδιά της Αργολίδας ολοκληρώνεται

Διαδώστε:
Ένα έργο για τα παιδιά της Αργολίδας ολοκληρώνεται

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως που βρίσκονται στο όρος του Φαρμακά στην ορεινή Αργολίδα επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Χτισμένες σε υψόμετρο 1050 μ. μέσα σ’ ένα θαυμάσιο ελατοδάσος, οι κατασκηνώσεις ανακαινίζονται με τις εργασίες να ολοκληρώνονται προκειμένου το επόμενο καλοκαίρι να υποδεχθούν τα παιδιά της Αργολίδας.

Με την ευκαιρία της αποπερατώσεως των έργων, ο Μητροπολίτης λειτούργησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και αμέσως μετά ξενάγησε μικρούς και μεγάλους στους χώρους των κατασκηνώσεων.

Στην Θεία Λειτουργία αλλά και στην ξενάγηση που ακολούθησε, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβούνος κα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων