07/10/2019 07/10/2019 Ξεκίνησαν τα Κατηχητικά Σχολεία της Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού με την ακολουθία του Αγιασμού. Τα παιδιά έψαλλαν μαζί με τους ιερείς την ακολουθία, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον υπεύθυνο της Νεανικής Εστίας, π. Γεώργιο Χριστοδούλου, για την ωφέλεια των κατηχητικών. Μετά το κέρασμα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους ανανεωμένους χώρους του Νεανικού Κέντρου. Στην...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 15:34

Έναρξη Κατηχητικών Σχολείων στην Αγία Σοφία Ψυχικού

Διαδώστε:
Έναρξη Κατηχητικών Σχολείων στην Αγία Σοφία Ψυχικού

Ξεκίνησαν τα Κατηχητικά Σχολεία της Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού με την ακολουθία του Αγιασμού. Τα παιδιά έψαλλαν μαζί με τους ιερείς την ακολουθία, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον υπεύθυνο της Νεανικής Εστίας, π. Γεώργιο Χριστοδούλου, για την ωφέλεια των κατηχητικών.

Μετά το κέρασμα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους ανανεωμένους χώρους του Νεανικού Κέντρου. Στην ακολουθία του Αγιασμού παραβρέθηκε και ο π. Χριστόδουλος Κλαδίτης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων