22/10/2022 23/10/2022 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε τον καθιερωμένο εναρκτήριο Αγιασμό των Ανωτέρων (για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου) Κατηχητικών Συνάξεων (αντίστοιχα Αρρένων και Θηλέων) Άρτης το απόγευμα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο. Οι Κατηχητικές Συνάξεις πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο...
22 Οκτωβρίου, 2022 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2022 - 1:14

Εναρκτήριοι Αγιασμοί Ανωτέρων Κατηχητικών Συνάξεων στην Άρτα

Διαδώστε:
Εναρκτήριοι Αγιασμοί Ανωτέρων Κατηχητικών Συνάξεων στην Άρτα

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε τον καθιερωμένο εναρκτήριο Αγιασμό των Ανωτέρων (για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου) Κατηχητικών Συνάξεων (αντίστοιχα Αρρένων και Θηλέων) Άρτης το απόγευμα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο.

Οι Κατηχητικές Συνάξεις πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, για τις μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου, κάθε Σάββατο στις 4:30 το απόγευμα, ενώ για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, κάθε Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων