11/03/2020 11/03/2020 Το Σάββατο 7 Μαρτίου στο γήπεδο των Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης» έλαβε χώρα ο αγιασμός και η 1η Αγωνιστική των Ενοριακών νεανικών Πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για 10η συνεχόμενη χρονιά. Ένα γεγονός που έχει αγαπηθεί από τους νέους των ενοριών και που με ανυπομονησία περιμένουν να ξεκινήσει κάθε χρόνο. Ο αγιασμός έγινε...
11 Μαρτίου, 2020 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 16:37

Ενοριακά Νεανικά πρωταθλήματα με επίκεντρο τη προσευχή

Διαδώστε:
Ενοριακά Νεανικά πρωταθλήματα με επίκεντρο τη προσευχή

Το Σάββατο 7 Μαρτίου στο γήπεδο των Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης» έλαβε χώρα ο αγιασμός και η 1η Αγωνιστική των Ενοριακών νεανικών Πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για 10η συνεχόμενη χρονιά. Ένα γεγονός που έχει αγαπηθεί από τους νέους των ενοριών και που με ανυπομονησία περιμένουν να ξεκινήσει κάθε χρόνο.

Ο αγιασμός έγινε από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου, π. Παντελεήμονα Αναστασιάδη, ο οποίος ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες “καλόν αγώνα” όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από τα γήπεδα.

“Στα πρωταθλήματα φέτος παίρνουν μέρος 25 ομάδες από 16 διαφορετικές ενορίες, σε 3 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες (δημοτικό, γυμνάσιο & λύκειο). Είναι μία διοργάνωση διαφορετική από τις άλλες. Τόσο η προσευχή που γίνεται πριν από κάθε αγώνα όσο και η προσπάθεια όλων των παιδιών-αθλητών να επιδείξουν ήθος καθ’ όλη τη διάρκεια δημιουργούν ένα κλίμα τόσο ξεχωριστό από εκείνο που μας έχει συνηθίσει ο πρωταθλητισμός στη χώρα μας. Και αυτό κυρίως γιατί προστάτης και καθοδηγητής και αυτής της προσπάθειας είναι ο ίδιος ο Χριστός. Επομένως σημασία έχει η συμμετοχή, η προσπάθεια και όχι η νίκη. Ευχόμαστε καλούς αγώνες σε όλους”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων