28/12/2022 29/12/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης διοργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη εδώ και χρόνια εορτή προς τιμή των φοιτητών και νέων της πόλεως και περιφερείας Τρικάλων. Η εορταστική εκδήλωση διεξήχθη την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων. Στο σύντομο καλωσόρισμά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε...
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 4:06

Εορταστική εκδήλωση φοιτητών και νέων της Ι.Μ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης

Διαδώστε:
Εορταστική εκδήλωση φοιτητών και νέων της Ι.Μ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης διοργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη εδώ και χρόνια εορτή προς τιμή των φοιτητών και νέων της πόλεως και περιφερείας Τρικάλων.

Η εορταστική εκδήλωση διεξήχθη την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

Στο σύντομο καλωσόρισμά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καταλλήλως σε όλους τους νέους και νέες. Ακολούθησε εμπεριστατωμένη ομιλία, που καθήλωσε στην κυριολεξία όλα τα παιδιά, από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Σχοινά.

Στη συνέχεια, παρατέθηκε δεξίωση, και επακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με οδηγό την δημοτική μας παράδοση από την παραδοσιακή ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Εορταστική εκδήλωση προς τιμή των φοιτητών και νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης 27.12.2022

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων