28/03/2024 29/03/2024 Μία γιορτή πλημμυρισμένη από το πνεύμα της αυτοθυσίας που επέδειξαν οι πρόγονοί μας το 1821 παρουσίασαν τα παιδιά των Κατηχητικών ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών στο Πνευματικό Κέντρο. Νήπια, παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, χορωδίες, ποιήματα και θεατρικά ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν τον εορτασμό, μεταδίδοντας το αγωνιστικό μήνυμα που προϋποθέτει την θυσιαστική αγάπη και...
28 Μαρτίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 0:00

Εορταστική εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών για την 25η Μαρτίου

Διαδώστε:
Εορταστική εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών για την 25η Μαρτίου

Μία γιορτή πλημμυρισμένη από το πνεύμα της αυτοθυσίας που επέδειξαν οι πρόγονοί μας το 1821 παρουσίασαν τα παιδιά των Κατηχητικών ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών στο Πνευματικό Κέντρο.

Νήπια, παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, χορωδίες, ποιήματα και θεατρικά ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν τον εορτασμό, μεταδίδοντας το αγωνιστικό μήνυμα που προϋποθέτει την θυσιαστική αγάπη και προσφορά προς πίστη και την πατρίδα, σε ισχυρό πείσμα της τάσης των καιρών που αμφισβητούν τα αυτονόητα.

Επίσης αίσθηση έκανε για ακόμη μία φορά η παρουσία του Κέντρου Νεότητας στην παρέλαση της πόλης αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων