20/05/2019 20/05/2019 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων Καλύμνου, το Σάββατο 18/5/2019, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου και Καλύμνου κ. Παϊσίου, του Ιερού Κλήρου και πλήθους κόσμου. Πολύ συγκινητική και σε εθνικοθρησκευτικό επίπεδο η ετήσια εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεώς. Ο Σεβασμιώτατος με τον ζεστό του λόγο χαιρέτησε την ωραία αυτή...
20 Μαΐου, 2019 - 15:46

Εορτή λήξης Κατηχητικών Σχολείων Καλύμνου

Διαδώστε:
Εορτή λήξης Κατηχητικών Σχολείων Καλύμνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων Καλύμνου, το Σάββατο 18/5/2019, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου και Καλύμνου κ. Παϊσίου, του Ιερού Κλήρου και πλήθους κόσμου. Πολύ συγκινητική και σε εθνικοθρησκευτικό επίπεδο η ετήσια εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεώς. Ο Σεβασμιώτατος με τον ζεστό του λόγο χαιρέτησε την ωραία αυτή εκδήλωση, καθώς και η παρουσιάστρια – κατηχήτρια κα. Φανή Τρικοίλη. Την μουσική επένδυση έκανε η αγαπητή μας Ιωάννα Μελά με την συνοδεία της. Στο τέλος ο Μητροπολίτης μας απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στους κατηχητές και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων