22/07/2023 22/07/2023 Με μία όμορφη καλοκαιρινή γιορτή ολοκληρώθηκε και η Β’ κατασκηνωτική περίοδος αγοριών Γυμνασίου – Λυκείου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, στην Κατασκήνωση του Αγίου Παύλου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουλίου με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, των Ιερέων και των γονέων που ήρθαν να καμαρώσουν αλλά και να χειροκροτήσουν...
22 Ιουλίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2023 - 22:05

Εορτή λήξης Β’ Κατασκηνωτικής περιόδου της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Εορτή λήξης Β’ Κατασκηνωτικής περιόδου της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου

Με μία όμορφη καλοκαιρινή γιορτή ολοκληρώθηκε και η Β’ κατασκηνωτική περίοδος αγοριών Γυμνασίου – Λυκείου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, στην Κατασκήνωση του Αγίου Παύλου.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουλίου με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, των Ιερέων και των γονέων που ήρθαν να καμαρώσουν αλλά και να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους.

Με ξεχωριστά τραγούδια και θεατρικά δρώμενα δομήθηκε η γιορτή που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Το Αρχηγείο και τα υπόλοιπα στελέχη μαζί με τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να παρουσιάσουν με σύντομο τρόπο όλα όσα βίωσαν και χάρηκαν στην κατασκήνωση.

Μια κατασκήνωση που προσπαθεί να καλλιεργήσει τις ψυχές των παιδιών, να αναπτερώσει το αίσθημα της αγάπης για την πατρίδα, να διαμορφώσει αξίες και ιδανικά, αλλά προσφέρει παράλληλα άπλετο παιχνίδι και δραστηριότητες, όλα δοσμένα κάτω από σύγχρονο και μοντέρνο πρίσμα.

Ο Σεβασμιώτατος, στον μεστό και συμβουλευτικό του λόγο προς τους νέους μας επαίνεσε όλους τους συντελεστές αυτού του πνευματικού έργου που έχει αντίκτυπο στη νεολαία της Μητροπόλεως μας και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην κατασκήνωση της Μητροπόλεως.

    

Με πληροφορίες, φωτογραφίες: imka (Ευστράτιος Χατζηδάκης, Αντώνιος Τζατζάνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων