03/12/2019 03/12/2019 Για περισσότερες από 3 ώρες οι νέοι της πόλης διασκέδασαν, παίζοντας Μπάσκετ στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019. Το τουρνουά, διοργανώθηκε από τον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος, την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και το γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης με την αρωγή του Δήμου, ενώ απευθυνόταν σε...
03 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:27
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2019 - 19:12

Έπαιξαν Μπάσκετ και διασκέδασαν στο προαύλιο του Οσίου Νίκωνος

Διαδώστε:
Έπαιξαν Μπάσκετ και διασκέδασαν στο προαύλιο του Οσίου Νίκωνος

Για περισσότερες από 3 ώρες οι νέοι της πόλης διασκέδασαν, παίζοντας Μπάσκετ στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019.

Το τουρνουά, διοργανώθηκε από τον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος, την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και το γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης με την αρωγή του Δήμου, ενώ απευθυνόταν σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Το παρόν έδωσαν απονέμοντας μετάλλια στα παιδιά, ο Α΄αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Μ. Βακαλόπουλος και αντιδήμαρχος Σπάρτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κονίδης, η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ποτούλα Ορφανού και ο Διαιτητής Μπάσκετ Γεώργιος Δούβρης.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουν οι διοργανωτές στην κ. Σταυρούλα Χατζή νοσηλεύτρια του Ερυθρού Σταυρού και στους χορηγούς: ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΠΟΡ (προσφορά μεταλλίων), εργοστάσιο χυμών ΛΑΚΩΝΙΑ (προσφορά Χυμών), στη σχολή ΕΠΑΣ Παρορίου (προσφορά γλυκών στα παιδιά), καθώς και σε όλους τους εθελοντές, που συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσεως.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων