10/07/2022 10/07/2022 Λειτουργούν και πάλι, μετά την επιβεβλημένη διετή αναστολή τους εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου στο «Χαρούμενο Ακρογιάλι», στην ομώνυμη παραθαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Ήδη, από 4 έως 11 Ιουλίου, φιλοξενούνται, σε πρώτη φάση, εντελώς δωρεάν 70 κορίτσια, 10 έως 18 ετών, από την ακριτική περιοχή της...
10 Ιουλίου, 2022 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2022 - 12:01

Επαναλειτουργούν οι κατασκηνώσεις στο «Χαρούμενο Ακρογιάλι»

Διαδώστε:
Επαναλειτουργούν οι κατασκηνώσεις στο «Χαρούμενο Ακρογιάλι»

Λειτουργούν και πάλι, μετά την επιβεβλημένη διετή αναστολή τους εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου στο «Χαρούμενο Ακρογιάλι», στην ομώνυμη παραθαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Ήδη, από 4 έως 11 Ιουλίου, φιλοξενούνται, σε πρώτη φάση, εντελώς δωρεάν 70 κορίτσια, 10 έως 18 ετών, από την ακριτική περιοχή της Ιεράς Μητροπόλεώς, απολαμβάνοντας όχι μόνο το όμορφο περιβάλλον και το παιχνίδι αλλά πρωτίστως την συμμετοχή στην προσευχή, την πνευματική καθοδήγηση και την μεταξύ τους επικοινωνία και συντροφικότητα.

Ο Σεβασμιώτατος τις απογευματινές ώρες της 9ης Ιουλίου επισκέφθηκε την Κατασκήνωση και συνομίλησε με τις κατασκηνώτριες και τα στελέχη της συγκεκριμένης περιόδου. Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην Εκκλησία, συνεχάρη τον υπεύθυνο των Κατασκηνώσεων π. Αθανάσιο Δανάκη και τις καθηγήτριες Δεσποινίδες Μελπομένη Παπάζογλου και Αναστασία Σταματελοπούλου, που μαζί με τις εκλεκτές συνεργάτιδές τους κοπιάζουν και μοχθούν αφιλοκερδώς για να προσφέρουν στα νειάτα του τόπου πνευματική οικοδομή, περισσή φροντίδα και αγάπη Χριστού.

Οι Κατασκηνώσεις λειτουργούν σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία για την αποφυγή της επέκτασης του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων