24/12/2021 06/04/2022 Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε στο Γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη μαθητές και μαθήτριες από το 2ο Λύκειο Χαλκίδος, τους οποίους συνόδευε οι καθηγήτριες κ. Μάγδα Καπαγιάννη και Χρυσούλα Ζαλακώστα. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με σκοπό οι εκπρόσωποι του Σχολείου, καθηγήτριες και μαθητές να ευχηθούν για τα Χριστούγεννα στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη τους, αφού...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2022 - 0:05

Επίσκεψη μαθητών στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη μαθητών στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε στο Γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη μαθητές και μαθήτριες από το 2ο Λύκειο Χαλκίδος, τους οποίους συνόδευε οι καθηγήτριες κ. Μάγδα Καπαγιάννη και Χρυσούλα Ζαλακώστα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με σκοπό οι εκπρόσωποι του Σχολείου, καθηγήτριες και μαθητές να ευχηθούν για τα Χριστούγεννα στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη τους, αφού οι ανοικτές εορταστικές εκδηλώσεις του Σχολείου, στις οποίες ο Σεβασμιώτατος προσκαλείται και πάντοτε πηγαίνει, φέτος δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

Μετά τον γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο που αναπτύχθηκε κατά την επίσκεψη μεταξύ των παιδιών και του Επισκόπου μας, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους συνεχάρη τις καθηγήτριες για το επιτελούμενο έργο και ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο, ενώ τους προσέφερε εόρτιες αναμνηστικές ευλογίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων