19/05/2022 19/05/2022 Το πρωί της Τετάρτης, 18 Μαΐου, επισκέφθηκαν το Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης. Τα παιδιά, που συνόδευε η Διευθύντρια του Σχολείου κα Πολυξένη Γεωργουσοπούλου και δύο ακόμα εκπαιδευτικοί, ξεναγήθηκαν από τον Επιμελητή του Μουσείου κ. Δημήτριο Μπαγιώκο, έχοντας...
19 Μαΐου, 2022 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2022 - 13:13

Επίσκεψη της Ε΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σπάρτης στο Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Ε΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σπάρτης στο Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης

Το πρωί της Τετάρτης, 18 Μαΐου, επισκέφθηκαν το Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης.

Τα παιδιά, που συνόδευε η Διευθύντρια του Σχολείου κα Πολυξένη Γεωργουσοπούλου και δύο ακόμα εκπαιδευτικοί, ξεναγήθηκαν από τον Επιμελητή του Μουσείου κ. Δημήτριο Μπαγιώκο, έχοντας την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικά εκκλησιαστικά κειμήλια και παράλληλα να γνωρίσουν διάφορες πτυχές της εκκλησιαστικής ιστορίας του τόπου μας.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, δόθηκε σε κάθε παιδί ένα ενημερωτικό φυλλάδιο του Μουσείου και ένα DVD χριστιανικού περιεχομένου της Ιεράς Μητροπόλεώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων